• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Veghel

Gietvloer in Veghel voor woning, kantoor of winkel

Met een gietvloer in Veghel heeft u gegarandeerd een stijlvol en veelzijdig alternatief voor een traditionele vloer. Gietvloer zijn geschikt voor gebruik in zowel woonhuizen als in kantoorruimtes en winkelpanden. De gietvloer is de perfecte oplossing voor mensen die dol zijn op een strak en tijdloos interieur. En dan te weten dat een comfortabele en veelzijdige epoxy vloer, PU gietvloer, een gietvloer VU, woonbeton en een beton ciré vloer ook zeer onderhoudsarm is. Wij kunnen gietvloeren op maat leveren in vrijwel elk gewenst design. Waarvoor kiest u? Met een gietvloer kiest u zeker weten voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Lees hieronder meer over gietvloeren in Veghel van Sandeo. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook voor de door u gewenste gietvloer.

Sandeo Gietvloeren

Gietvloer past in elk vertrek

In welke ruimte u een gietvloer laat leggen maakt niet uit. Een gietvloer kan dienst doen als woonkamer-, badkamer-, kantoor-, winkel- of restaurantvloer. Zeker als u weet dat de Epoxy gietvloer gegarandeerd waterdicht is. En daar komt bij dat gietvloeren zeer goed te combineren zijn met andere vloersoorten, zoals hout of natuursteen. Maar u zet de kers op de taart in uw interieur als u uw gietvloer in Veghel naadloos laat doorlopen in elk vertrek in uw pand. We bespreken graag met u de diverse mogelijkheden.

Waarom een gietvloer van Sandeo?

Het leggen van een gietvloer in Veghel gaat bij ons niet over één nacht ijs. Daarvoor gebruiken wij de beste en duurzaamste materialen in de branche. Daarnaast krijgt u bij ons ook een persoonlijk advies over het onderhoud van uw gietvloer nadat wij deze bij u gelegd hebben. Zo kunt u er zo lang mogelijk optimaal en onbezorgd van genieten. Er zijn nog meer redenen om voor ons te kiezen bij het plaatsen van gietvloeren: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Sandeo Gietvloeren

Welke gietvloer in Veghel kiest u?

U heeft bij Sandeo de keuze uit onderstaande hoogwaardige gietvloeren:

Wat kiest u? Een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer? Kenmerkend voor al deze gietvloeren is dat ze naadloos gelegd worden en dat ze brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en hygiënisch zijn. Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Wij helpen u graag. 

Contact opnemen over gietvloeren in Veghel

Meer weten over het laten plaatsen van gietvloeren in Veghel door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren die we beschikbaar hebben? Bel ons via 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.