• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Tilburg

Hoogwaardige gietvloer in Tilburg voor woning, kantoor en winkel

Nieuwe vloer nodig? Kies dan voor een hoogwaardige gietvloer in Tilburg van de gietvloer specialisten van Sandeo. Een gietvloer is een stijlvol alternatief voor een traditionele houten of stenen vloer. Gietvloeren zijn een stuk veelzijdiger dan ‘gewone’ vloeren. Ze passen in eigenlijk iedere ruimte in een woning of bedrijfspand. Bovendien zijn gietvloeren strak en tijdloos en daarmee een prima basis voor elk soort interieur. Ook het feit dat een epoxy vloer, PU gietvloer, een gietvloer VU, woonbeton en een beton ciré vloer onderhoudsarm is, is voor vele mensen doorslaggevend om te kiezen voor gietvloeren in Tilburg. Lees hieronder meer over de gietvloeren van Sandeo.

Sandeo Gietvloeren

Veelzijdige gietvloer voor elke ruimte in elk pand

Een gietvloer in Tilburg is toepasbaar in elk vertrek in elk soort gebouw. Gietvloeren zijn uitstekende vloeren voor onder andere een woonkamer, badkamer, kantoor, winkel of restaurant. Handig om te weten is dat de Epoxy gietvloer helemaal waterdicht is en daarmee in bedrijven zeer goed zijn werk doet. Wat u ook zeker moet weten is dat gietvloeren prima te leggen zijn naast een bestaande houten- of natuursteen vloer. Persoonlijk vinden wij echter een naadloze doorlopende gietvloer door een heel pand of op een hele etage het mooist! We bespreken graag met u alle mogelijkheden van gietvloeren.

Waarom een hoogwaardige gietvloer van Sandeo?

Bij Sandeo weet u zeker dat u een uiterst hoogwaardige vloer gelegd krijgt. Wij maken onze gietvloeren van de beste en duurzaamste materialen die verkrijgbaar zijn in de markt voor het beste resultaat. Ook bieden we u altijd persoonlijke nazorg en advies over het onderhoud van uw gietvloer nadat deze gelegd is. Bovendien zijn erbij gebaat dat u zo lang mogelijk onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe gietvloer in Tilburg. Maar er zijn meer goede redenen om voor ons te kiezen: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Tilburg

Welke gietvloer in Tilburg kiezen?

Bij Sandeo kunt u kiezen uit de volgende hoogwaardige gietvloeren:

Kiest u een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer? Kenmerkend voor al deze gietvloeren is dat ze naadloos gelegd worden en dat ze brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en hygiënisch zijn. Kunnen wij u helpen met uw keuze? We vertellen u graag meer over de verschillende toepassingen voor onze gietvloeren. 

Contact opnemen voor gietvloeren in Tilburg

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van gietvloeren in Tilburg door Sandeo? Of wilt u meer weten over verschillende soorten gietvloeren die we beschikbaar hebben? Neem contact met ons op via 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.