• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Nijmegen

Gietvloeren in Nijmegen voor woning, kantoor, winkel

Bent u op zoek naar een vakman voor het leggen van mooie moderne gietvloeren in Nijmegen voor uw woning, winkel of kantoor? Voor het plaatsen van gietvloeren in Nijmegen is Sandeo de specialist waar u op kunt bouwen. Gietvloeren zijn het duurzame en tijdloze alternatief voor iedereen die graag iets anders wil dan een standaard vloer. Bovendien zijn epoxy gietvloeren, PU gietvloeren en onze gietvloeren VU, woonbeton en beton ciré vloeren zeer onderhoudsarm. Ideaal voor wie poetsen niet als hobby heeft! Gietvloeren zijn leverbaar in ieder gewenst design. Wat is uw stijl? Met de gietvloeren van Sandeo heeft u gegarandeerd de stijlvolle en duurzame vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal die u wenst. Lees hieronder meer over het vakkundig laten leggen van gietvloeren in Nijmegen door Sandeo.

Sandeo Gietvloeren

Stijlvolle gietvloer in elk vertrek

Gietvloeren in Nijmegen in uw woning of kantoor vormen altijd de ideale basis voor het creëren van een tijdloos interieur. Of het nu gaat om een woonkamer-, badkamer-, kantoor-, winkel- of restaurantvloer. Het leuke van gietvloeren is dat ze heel goed combineren met vloersoorten, zoals hout of natuursteen. Of wat dacht u van een naadloos doorlopende gietvloer in uw hele pand? Wij plaatsen gietvloeren op diverse soorten ondergronden, effen of oneffen. Meer weten? We bespreken graag met u de diverse mogelijkheden.

Waarom gietvloeren van Sandeo?

Wij zijn zeer ervaren in het plaatsen van gietvloeren en vinden het leveren van goed werk en het bieden van goede service zeer belangrijk. Wij werken met uitsluitend de beste en meest duurzame materialen die in ons werkveld beschikbaar zijn. En zodra wij uw gietvloer in Nijmegen hebben opgeleverd, ontvangt u van ons persoonlijk advies over uw gietvloer onderhouden. Zo kunt u er zeer lange tijd optimaal van genieten. Andere redenen om te kiezen voor Sandeo gietvloeren in Nijmegen zijn: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Nijmegen

Uw gietvloer in Nijmegen laten leggen

Wij leggen diverse soorten gietvloeren in Nijmegen. U heeft de keuze uit:

Waar kiest u voor? Is dat een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een woonbeton vloer voor uw kantoor of een bijzondere beton ciré vloer? Al deze prachtige vloeren zijn naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en hygiënisch. Hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen u graag!

Contact opnemen over gietvloeren in Nijmegen

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van gietvloer in Nijmegen door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Neem contact op via 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.