• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Eindhoven

Fraaie gietvloer in Eindhoven voor woning, kantoor en winkel

Wilt u een unieke gietvloer in Eindhoven laten leggen in uw woning, kantoor of winkel? Kies dan voor de hoogwaardige gietvloeren van Sandeo. Daarmee heeft u een stijlvol en veelzijdig alternatief voor een traditionele vloer. Gietvloer zijn uitstekend toe te passen in woningen, kantoorruimtes en winkelpanden. Mensen kiezen voor een gietvloer als basis voor een strak en tijdloos interieur. Ook het feit dat een epoxy vloer, PU gietvloer, een gietvloer VU, woonbeton en een beton ciré vloer onderhoudsarm is, spreekt velen zeer aan. Wij leveren gietvloeren op maat aan in veel designs. Welke gietvloer kiest u? Kiezen voor een gietvloer is kiezen voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Lees hieronder meer over de gietvloeren in Eindhoven van Sandeo.

Sandeo

Een gietvloer: passend in elke ruimte

Waar wilt u een gietvloer in Eindhoven laten leggen? Ze zijn toepasbaar in elk vertrek. Gietvloeren kunnen dienst doen als bijvoorbeeld woonkamer-, badkamer-, kantoor-, winkel- of restaurantvloer. Voor bedrijven is het handig om te weten dat een Epoxy gietvloer helemaal waterdicht is. Ook vermeldenswaardig is dat u gietvloeren prima kunt leggen naast een houten- of natuursteen vloer. Maar persoonlijk vinden wij een naadloos doorlopende gietvloer door een heel pand of op een hele etage het mooist! We bespreken graag met u alle mogelijkheden van gietvloeren.

Waarom hoogwaardige gietvloeren van Sandeo?

Bij Sandeo weet u zeker dat u een uiterst hoogwaardige vloer gelegd krijgt. Wij gebruiken uitsluitend de beste en duurzaamste materialen in de branche. En u kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke nazorg en advies over het onderhoud van uw gietvloer nadat wij deze bij u gelegd hebben. Zo kunt u er zo lang mogelijk optimaal en onbezorgd van genieten. We hebben nog meer goede redenen om kiezen voor Sandeo:

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Eindhoven

Welke gietvloer in Eindhoven kiest u?

Bij Sandeo kunt u kiezen uit de volgende hoogwaardige gietvloeren:

Naar welke vloer gaat uw voorkeur uit? Is dat een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer? Kenmerkend voor al deze gietvloeren is dat ze naadloos gelegd worden en dat ze brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en hygiënisch zijn. Moeite met het maken van uw keuze? Wij adviseren u graag.

Contact opnemen over gietvloeren in Eindhoven

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van gietvloeren in Eindhoven door Sandeo? Of wilt u meer weten over verschillende soorten gietvloeren die we beschikbaar hebben? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.