• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Beton ciré

Veelzijdig Beton Ciré: huiselijk karakter en origineel

Beton Ciré is een krachtige en zwaar belastbare afwerking waarmee u gegarandeerd een huiselijke sfeer in huis haalt. Als u in uw woning of kantoor graag een rustieke vloer heeft die tegen een stootje kan, kies dan voor de Beton Ciré van Sandeo. Onze zeer trendy betonlook is makkelijk aan te brengen en geeft een luxe uitstraling aan bijvoorbeeld uw badkamer, en is ook toepasbaar op wanden en meubels. Hieronder leest u meer over uw woning of kantoor afwerken met Sandeo Beton Ciré. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak met ons maken voor het aanbrengen van Beton Ciré.

Sandeo Gietvloeren

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een eeuwenoude techniek die uit Frankrijks is overgewaaid en zeer geschikt is voor het afwerken van vloeren en wanden. Beton Ciré is een unieke watervaste stuclaag die op elke ondergrond hecht en in zeer dunne lagen wordt aangebracht. Het materiaal kan worden aangebracht op vloeren en is daarnaast ook zeer geschikt voor het afwerken van wanden, muren en aanrechtbladen. Beton Ciré is een natuurlijk product dat een unieke en pure uitstraling heeft met een levendig patroon. Beton Ciré is verkrijgbaar in diverse natuurlijke tinten. Grijstinten, bruin en zandkleuren zijn zeer gewild.

Gewreven beton

Beton Ciré is de originele Franse naam voor ‘gewreven beton’. Het materiaal krijgt zijn unieke uitstraling doordat de steenachtige stuc, nadat het is opgedroogd, wordt afgewerkt om de vloer extra gebruiksvriendelijk te maken in het onderhoud. Wat maakt Beton Ciré zo aantrekkelijk voor een vloer op kantoor of in uw woning? Beton Ciré is:

  • Waterafstotend en hygiënisch
  • Werkt uitstekend in combinatie met vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en zwaar belastbaar
  • Toepasbaar in woning of op kantoor
Sandeo Gietvloeren

Onderhoud van Beton Ciré

Bij Sandeo kunt u terecht voor het vakkundig laten afwerken van uw vloer of wanden met Beton Ciré, maar wij geven u uiteraard ook het beste advies over het onderhoud van Beton Ciré. U mag Beton Ciré niet schoonmaken met chloorhoudende producten of andere agressieve schoonmaakmiddelen. Na het aanbrengen van Beton Ciré zullen wij u deskundig en uitgebreid te informeren over hoe u uw fraaie Beton Ciré vloer of wanden lange tijd in de beste conditie houdt.

Afspraak maken voor Beton Ciré

Wilt u meer weten over het afwerken van wanden of vloeren met Beton Ciré? Of wilt u in het algemeen meer weten over het materiaal en de veelzijdige toepassing daarvan? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.