• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Wijchen

Gietvloer in Wijchen voor woning, kantoor of winkel

Zoekt u een mooie moderne gietvloer in Wijchen voor uw woning, winkel of kantoor? Laat uw gietvloeren in Wijchen dan leggen door de specialisten van Sandeo. Een gietvloer is de perfecte vloer voor mensen die graag een strakke en tijdloze vloer willen in hun pand. Extra voordeel is dat onze comfortabele epoxy, PU gietvloeren en onze gietvloeren VU, woonbeton en beton ciré vloeren ook zeer onderhoudsarm zijn. Gietvloeren kunnen we leggen in elk gewenst design. Wat is uw stijl? Met onze gietvloeren heeft u gegarandeerd die stijlvolle en duurzame vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal die u wenst. Lees hieronder meer over gietvloeren in Wijchen van Sandeo, of neem direct contact met ons op voor het laten leggen van uw favoriete gietvloer.

Sandeo Gietvloeren

Stijlvolle gietvloer in elk vertrek

Gietvloeren in Wijchen in uw pand vormen altijd de ideale basis voor een tijdloos interieur. Of het nu gaat om een woonkamer-, badkamer-, kantoor-, winkel- of restaurantvloer. Wij plaatsen gietvloeren op diverse soorten ondergronden. Het leuke van gietvloeren is dat ze heel goed combineren met andere vloeren, zoals hout of natuursteen. Maar een naadloos doorlopende gietvloer in uw hele pand is natuurlijk ‘top of the bill’. Meer weten? We bespreken graag met u de diverse mogelijkheden.

Waarom gietvloeren van Sandeo?

Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van gietvloeren en hechten veel waarde aan het leveren van goed werk en het bieden van goede service. Wij werken met uitsluitend de beste en meest duurzame materialen in ons werkveld. Na het opleveren van uw gietvloer in Wijchen krijgt u van ons persoonlijk advies over uw gietvloer onderhouden om er zo lang mogelijk ongeschonden van te genieten. Andere redenen om te kiezen voor Sandeo gietvloeren in Wijchen zijn: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

gietvloer Sandeo

Welke gietvloer in Wijchen kiest u?

Wij leggen diverse soorten gietvloeren in Wijchen. Bijvoorbeeld:

Wat heeft uw voorkeur? Een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer? Ze zijn allemaal naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en hygiënisch. Hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen u graag!

Contact opnemen over gietvloeren in Wijchen

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van gietvloer in Wijchen door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.