• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Helmond

Dé gietvloer in Helmond voor woning, kantoor en winkel

Kies voor een andere vloer door naar Sandeo te gaan voor een prachtige gietvloer in Helmond. Zo’n unieke gietvloer in Helmond kunnen wij voor u leggen in uw woning, kantoor of winkel. Een duurzame Sandeo gietvloer is het stijlvolle alternatief voor de meer traditionele vloeren, zoals parket, hout en plavuizen. Gietvloeren zijn veel veelzijdiger dan die ‘gewone’ vloeren. Ze zijn niet alleen stijlvol en sierlijk in woningen, maar doen ook zeer goed dienst als robuuste vloer in een bedrijfspand of restaurant. Onze epoxy vloeren, PU gietvloeren, de gietvloer VU, woonbeton en beton ciré vloeren zijn allemaal zeer onderhoudsarm. Meer over de Sandeo gietvloeren in Helmond leest u hieronder.

Sandeo Gietvloeren

Gietvloeren geschikt voor vele toepassingen

Gietvloeren in Helmond zijn toepasbaar in elke ruimte in elk pand. Het zijn mooie en functionele vloeren die we kunnen leggen in bijvoorbeeld woonkamers, badkamers, kantoren, winkels en/of restaurants. Voor bedrijven is het nuttig om te weten dat een Epoxy gietvloer helemaal waterdicht is. Een gietvloer combineren met bestaande houten- of natuurstenen vloeren staat ook heel goed. Toch geven de meeste mensen de voorkeur aan een naadloos doorlopende gietvloer door hun hele pand of op een complete verdieping. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden van Sandeo gietvloeren in Helmond.

Waarom de hoogwaardige gietvloeren van Sandeo?

Bij ons kunt u terecht voor een gegarandeerd topkwaliteit gietvloer. Wij maken ze van de hoogste kwaliteit en meest duurzame grondstoffen die er in de branche verkrijgbaar zijn.  En met onze persoonlijke nazorg en advies over het onderhoud van uw gietvloer, zorgen wij ervoor dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe gietvloer in Helmond. Sandeo staat voor: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Helmond

Welke gietvloer in Helmond kiezen?

Sandeo biedt u de volgende hoogwaardige gietvloeren:

Of u nu kiest voor een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer; ze hebben allemaal gemeen dat ze naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en – daarmee – zeer hygiënisch zijn. Heeft u moeite met kiezen? Informeer bij ons gerust naar de verschillende toepassingen voor onze gietvloeren. 

Meer weten over Sandeo gietvloeren in Helmond?

Wilt u meer informatie over de Sandeo gietvloeren in Helmond? Of wilt u meer weten over verschillende soorten gietvloeren die we bij u kunnen leggen? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.