• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Rosmalen

Gietvloeren in Rosmalen met 5 jaar garantie

Zoekt u een nieuwe duurzame vloer voor uw woning, winkel of kantoor? Wat dacht u dan van de gietvloeren in Rosmalen van Sandeo? Een gietvloer is een uitstekende keuze voor mensen die een strak en tijdloos interieur in hun woning willen hebben. En staat het woord ‘gemak’ ook hoog op die lijst? Comfortabele epoxy, PU gietvloeren en onze gietvloeren VU, woonbeton en beton ciré vloeren zijn zeer onderhoudsarm. Dat maakt ze perfect voor u. Gietvloeren in Rosmalen zijn beschikbaar in vele designs. Welke stijl past bij u? Kiezen voor het laten leggen van één van onze gietvloeren betekent stijlvolle en duurzame vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal voor uw pand. Hieronder vertellen we meer over onze topkwaliteit gietvloeren in Rosmalen. Direct contact met ons opnemen en een afspraak maken voor uw gietvloer plaatsen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Sandeo Gietvloeren

Gietvloeren als basis voor alle ruimtes in uw pand

Een fraai interieur in uw woning, winkel of bedrijf begint met een mooie gietvloer in Rosmalen. Een gietvloer is tijdloos en kan tegen een stootje. Hij is inzetbaar als woonkamer-, badkamer-, kantoor-, winkel- of restaurantvloer. We kunnen plaatsen op vrijwel alle ondergronden. U kunt gietvloeren zeer goed combineren met een andere vloer van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Maar het is natuurlijk nog fraaier als u uw gietvloer naadloos laat doorlopen in aangrenzende ruimtes in uw pand. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van gietvloeren in Rosmalen? We bespreken ze graag met u.

Waarom gietvloeren van Sandeo?

Bij het plaatsen van gietvloeren gaat Sandeo niet over één nacht ijs. Wij hechten veel waarde aan het leveren van de beste service en de beste kwaliteit voor al uw gietvloeren. Dat is ook de reden waarom wij uitsluitend werken met de allerbeste en meest duurzame materialen in deze branche. En na de plaatsing van uw gietvloeren in Rosmalen staat advies over het onderhoud van de gietvloer bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Rosmalen

Welke soort gietvloer in Rosmalen voor u?

Sandeo kan verschillende soorten gietvloeren in Rosmalen bij u leggen. Bijvoorbeeld

Wat is de gietvloer van uw keuze? Een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een maatwerk beton ciré vloer? Wat deze gietvloeren gemeen hebben is dat ze allemaal naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en zeer hygiënisch zijn. Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact opnemen over onze gietvloeren in Rosmalen

Wilt u graag meer informatie over het laten plaatsen van gietvloer in Rosmalen door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Bel ons via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.