• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Heesch

Gietvloeren in Heesch voor woning, kantoor, winkel

Wilt u een nieuwe betonlook vloer in Heesch in uw woonkamer of kantoorruimte laten leggen? Of wilt u wel een gietvloer, maar kunt u niet beslissen welke het moet worden? Sandeo heeft een ruime keuze aan gietvloeren in Heesch. Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren en adviseren. Onze gietvloeren hebben de belangrijke eigenschappen dat ze zeer comfortabel en onderhoudsarm zijn. Dat geldt voor onze epoxy, PU gietvloeren en onze gietvloeren VU, woonbeton en beton ciré vloeren. Bovendien zijn ze allemaal tijdloos, modern én te leggen in vele designs. Welke stijl heeft uw voorkeur? Hieronder leest u meer over onze topkwaliteit gietvloeren in Heesch. U kunt ons ook bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Gietvloer Heesch

Gietvloeren: basis voor alle ruimtes in uw pand

Verfraai uw woning, winkel of bedrijf met een mooie gietvloer in Heesch. Ze zijn tijdloos en robuust en passen in elk pand. U kunt gietvloeren namelijk in de meeste ruimtes leggen. Ze kunnen dienst doen als woonkamervloer, badkamervloer, kantoorvloer, winkelvloer of restaurantvloer. Onze epoxy gietvloeren zijn zeer geschikt voor commerciële ruimtes, omdat ze volkomen waterdicht zijn. Gietvloeren van woonbeton leggen we veel in woonkamers en kantoorruimten. Wist u dat ze heel goed combineren met bijvoorbeeld houten vloeren of natuursteen vloeren? Maar ze komen optimaal tot hun recht door de gietvloer naadloos door te laten lopen in aangrenzende ruimtes in uw pand.

Daarom gietvloeren van Sandeo!

Het leveren van de beste service en de beste kwaliteit voor onze gietvloeren in Heesch is altijd ons streven. Daarom werken wij met de allerbeste en meest duurzame materialen in deze branche. En na het leggen van uw gietvloer krijgt u van ons persoonlijk advies over uw gietvloer onderhouden, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Wij staan voor:

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

gietvloer Sandeo

Welke gietvloer in Heesch voor u?

Welke gietvloer in Heesch kiest u?

Kiest u een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton voor uw woonkamer of een maatwerk rustieke beton ciré vloer? Alle gietvloeren zijn naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en zeer hygiënisch. Persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op. 

Meer weten over gietvloeren in Heesch

Meer weten over gietvloeren in Heesch plaatsen door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.