• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Gouda

Woning, kantoor of winkel verrijken met een gietvloer in Gouda

Gietvloeren in Gouda van Sandeo zijn hip & happening. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor gietvloeren. Dat is te danken aan de uitstekende kwaliteit en uitstraling van onze gietvloeren. Een duurzame Sandeo gietvloer is een prachtig alternatief voor meer traditionele vloeren, zoals parket, hout en plavuizen of zelfs vloerbedekking. U kunt met gietvloeren veel meer kanten op. Naast zeer stijlvol en sierlijk in uw woning, is een robuuste en slijtvaste gietvloer in een bedrijfspand of restaurant is ook nog eens zeer praktisch in gebruik. Onze epoxy vloeren, PU gietvloeren, de gietvloer VU, woonbeton en beton ciré vloeren in Gouda zijn namelijk allemaal zeer onderhoudsarm.

Sandeo Gietvloeren

Vele mogelijkheden met gietvloeren

Gietvloeren in Gouda kunt u laten leggen in eigenlijk elke ruimte en in elk pand. En ze staan overal even fraai; in een woonkamer of badkamer, maar ook in een kantooromgeving, in een winkelpand en in een restaurant. Zeker voor commerciële doeleinden is de waterdichte Epoxy gietvloer echt een uitkomst. U kunt een gietvloer prima naast – bijvoorbeeld – een bestaande houten- of natuurstenen vloer laten leggen. Toch wordt een naadloos doorlopende gietvloer door een heel pand of over een hele verdieping het meest gekozen. Informeer gerust naar alle mogelijkheden van Sandeo gietvloeren in Gouda.

Waarom kiezen voor een gietvloer van Sandeo?

Wij zijn al ruim 15 jaar het juiste adres voor mensen die hun zinnen hebben gezet op een echte topkwaliteit gietvloer. Onze gietvloeren zijn namelijk gemaakt van de hoogste kwaliteit en meest duurzame grondstoffen die in de branche verkrijgbaar zijn. En met onze persoonlijke nazorg en advies over het onderhoud van uw gietvloer, bent u er zeker van dat u jarenlang onbezorgd plezier heeft van uw gietvloer in Gouda. Wij staan voor: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Gouda

Welke gietvloer in Gouda kiest u?

Bij Sandeo kunt u kiezen uit deze topkwaliteit gietvloeren:

Gietvloeren zijn naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en daarmee hygiënisch. Of u nu kiest voor een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer. 

Meer weten over Sandeo gietvloeren in Gouda?

Wilt u meer weten over de Sandeo gietvloeren in Gouda? Of wilt u meer weten over verschillende soorten gietvloeren die we bij u kunnen leggen? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.