• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Amersfoort

Dé gietvloer in Amersfoort voor woning, kantoor en winkel

Kent u de prachtige gietvloeren in Amersfoort van Sandeo? Maak ook kennis met de stijlvolle en duurzame kwaliteit van onze Sandeo gietvloeren. De gietvloer is het perfecte alternatief voor de traditionele vloeren die iedereen inmiddels wel kent. Gietvloeren zijn vele malen veelzijdiger dan de ‘gewone’ vloeren. Ze bieden u veel meer toepassingsmogelijkheden. Ze zijn namelijk niet alleen een zeer stijlvolle en sierlijke aanwinst in uw woning, maar ook in een bedrijfspand of restaurant doen deze slijtvaste vloeren uitstekend dienst. Epoxy vloeren, PU gietvloeren, de gietvloer VU, woonbeton en beton ciré vloeren zijn zeer onderhoudsarm. Meer over de Sandeo gietvloeren in Amersfoort leest u hieronder.

Sandeo Gietvloeren

Gietvloeren geschikt voor vele toepassingen

Gietvloeren in Amersfoort zijn geschikt voor vele toepassingen. U kunt ze (laten) leggen in vrijwel elke ruimte in elk pand. Een gietvloer is mooi als woonkamervloer of badkamervloer, maar staat ook mooi als vloer in een kantoor, in uw winkel of als restaurantvloer. Voor bedrijfsmatige doeleinden vertellen we u graag dat de Epoxy gietvloer absoluut waterdicht is. U kunt een gietvloer uitstekend leggen naast bijvoorbeeld een houten vloer of vloer van natuursteen. Daarnaast kiezen veel mensen om hun gietvloer naadloos door te laten lopen door hun hele pand of over een hele etage. Informeer gerust naar de toepassingsmogelijkheden van Sandeo gietvloeren in Amersfoort.

Waarom een gietvloer laten leggen door Sandeo?

Sandeo is het adres voor een gegarandeerde topkwaliteit gietvloer. Wij maken onze gietvloeren altijd van de hoogste kwaliteit duurzame grondstoffen uit de branche. Daarnaast kunt u vertrouwen op onze persoonlijke nazorg en onderhoudsadvies en advies voor het  onderhouden van uw gietvloer Wij zorgen ervoor dat u vele jaren onbezorgd plezier heeft van uw mooie gietvloer in Amersfoort. Bij Sandeo kunt u rekenen op: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Sandeo Gietvloeren

Welke gietvloer in Amersfoort kiezen?

Sandeo biedt u de volgende hoogwaardige gietvloeren:

Onze hoogwaardige gietvloeren worden naadloos gelegd en zijn verder brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en – daarmee – hygiënisch. Dat geldt dus voor zowel de PU gietvloer, de kleurvaste gietvloer UV, de waterdichte Epoxy gietvloer en een vloer van woonbeton als de unieke beton ciré vloer. Informeer bij ons gerust naar de verschillende mogelijkheden met onze gietvloeren. 

Meer weten over Sandeo gietvloeren in Amersfoort?

Meer weten over de Sandeo gietvloeren in Amersfoort? Of wilt u meer informatie over verschillende soorten gietvloeren die we bij u kunnen leggen? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.