• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Geldermalsen

Topkwaliteit gietvloer in Geldermalsen voor woning, kantoor of winkel

Zoekt u een unieke gietvloer in Geldermalsen voor uw woning, kantoor of winkel? Kies dan voor de hoogwaardige gietvloeren van Sandeo. Dan krijgt u gegarandeerd een topkwaliteit gietvloer met een luxe uitstraling. Onze duurzame gietvloeren zijn het veelzijdige alternatief voor de traditionele parket-, vinyl- en houtvloeren en plavuizen en vloerbedekking. U kunt met een gietvloer meerdere kanten op. Een gietvloer is in de basis al uiterst stijlvol en sierlijk in elke ruimte, maar een robuuste en slijtvaste gietvloer is in een druk huishouden, bedrijfspand of restaurant ook nog eens zeer praktisch in gebruik. Alle Epoxy vloeren, PU gietvloeren, de gietvloer VU, woonbeton en beton ciré vloeren in Geldermalsen hebben nauwelijks onderhoud nodig. Bovendien krijgt u bij Sandeo 5 jaar garantie op uw gietvloeren!

Sandeo Gietvloeren

Waarom een gietvloer?

Een gietvloer in Geldermalsen kunt u in elk pand en in elke ruimte leggen. Uw woonkamer, keuken of badkamer krijgt hiermee vanzelf een moderne uitstraling. Dat geldt ook voor een kantoorruimte, winkel of restaurant. Voor commercieel gebruik is een slijtvaste en waterdichte Epoxy gietvloer ideaal. De moderne betonlook van een gietvloer laat zich fijn combineren met de klassieke uitstraling van een andere soort vloer van bijvoorbeeld hout of natuurstenen. Toch gaat de voorkeur van veel klanten uit naar de geheel naadloos doorlopende gietvloer in hun hele woning of bedrijfspand.

Waarom een gietvloer van Sandeo?

Wij maken onze gietvloeren van de beste en meest duurzame grondstoffen. En samen met onze persoonlijke nazorg en advies over gietvloer onderhoud, kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw luxe gietvloer in Geldermalsen. Met Sandeo kiest u voor: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Geldermalsen

Wat wordt uw gietvloer?

U kunt bij Sandeo terecht voor de volgende hoge kwaliteit gietvloeren:

Gietvloeren in Geldermalsen worden allemaal naadloos gelegd zijn altijd brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en – daarmee – hygiënisch. Ongeacht of u een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer laat leggen. 

Direct contact met Sandeo gietvloeren in Geldermalsen?

Neem contact met ons op als u graag meer informatie wilt over Sandeo gietvloeren in Geldermalsen. Of als u meer wilt weten over verschillende soorten gietvloeren die we bij u kunnen leggen. Bel ons op 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.