• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Ede

Gietvloeren in Ede voor woning, kantoor, winkel

Een nieuwe betonlook vloer in Ede laten leggen voor uw woonkamer of kantoorruimte? Of heeft u interesse in een duurzame gietvloer, maar weet u nog niet welke? Bij Sandeo heeft u een ruime keuze voor het laten leggen van duurzame gietvloeren in uw woning of bedrijf. Of u nu kiest voor epoxy, PU gietvloeren of onze gietvloeren VU, woonbeton of een beton ciré vloer, ze zijn allemaal zeer comfortabel in gebruik, hebben weinig onderhoud nodig en hebben een tijdloze en moderne uitstraling. Met een gietvloer kunt u jaren zorgeloos vooruit. Wij kunnen gietvloeren in Ede leggen in vele mooie designs. Wat is uw stijl? Hieronder leest u meer over onze topkwaliteit gietvloeren in Ede.

Sandeo Gietvloeren

Gietvloeren: geschikt voor alle ruimtes

Een stijlvol interieur in uw woning, winkel of bedrijfspand begint met een mooie gietvloer in Ede. Gietvloeren zijn tijdloos en robuust. Een gietvloer past in vrijwel iedere ruimte: in uw woonkamer, badkamer, kantoorruimte, winkel of restaurant. Zo kunt u ook kiezen voor een epoxy gietvloer; die is namelijk volkomen waterdicht. Een woonbeton gietvloer leggen we veel in woonkamers en kantoorruimten. Vooral omdat ze goed te combineren zijn met aangrenzende houten vloeren of natuursteen vloeren. Maar het is nog mooier als u uw gietvloer naadloos laat doorlopen in andere ruimtes in uw woning of bedrijfspand.

Waarom gietvloeren van Sandeo?

Het leveren van de beste service en de beste kwaliteit gietvloeren in Ede staat bij ons voorop. Om die reden werken wij met de allerbeste en meest duurzame materialen die in deze branche verkrijgbaar zijn. En na het leggen van uw gietvloer adviseren wij u uitgebreid over het onderhoud van uw gietvloer, zodat u er zo lang mogelijk onbezorgd plezier van heeft. Sandeo biedt u:

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Sandeo Gietvloeren

Welke gietvloer in Ede kiest u?

Welke gietvloer heeft uw voorkeur? U kunt kiezen uit de volgende gietvloeren:

De PU gietvloer, de kleurvaste gietvloer UV, de waterdichte Epoxy gietvloer, een gietvloer van woonbeton en de rustieke beton ciré vloer zij allemaal naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en zeer hygiënisch. Wilt u graag persoonlijk advies over welke vloer het meest geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op. 

Direct contact opnemen met Sandeo

Ontvangt u graag meer informatie over gietvloeren in Ede plaatsen door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Bel ons op nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.