• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Culemborg

Gietvloer in Culemborg voor woning, kantoor of winkel

Wilt u een mooie moderne gietvloer in Culemborg laten leggen in uw huis, uw winkel of in uw kantoor? Neem dan snel contact op met de gietvloeren specialist in Culemborg: Sandeo. Sandeo legt bij u de perfecte gietvloer. Het is de vloer voor mensen die houden van een strakke en tijdloze stijl. De comfortabele epoxy gietvloeren, PU gietvloeren, de gietvloeren VU, woonbeton en beton ciré vloeren behoeven maar weinig onderhoud en passen in elke interieurstijl. Wij leggen gietvloeren in vele designs. Welke stijl past bij uw pand? Met één van onze gietvloeren heeft u gegarandeerd een stijlvolle en duurzame vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal. Lees hieronder meer over gietvloeren in Culemborg van Sandeo, of neem direct contact met ons op voor het laten leggen van uw gietvloer.

Sandeo Gietvloeren

Stijlvolle gietvloer in elke ruimte

Gietvloeren in Culemborg in uw woning of bedrijfspand zijn de ideale basis voor een interieur met een tijdloze look. Een gietvloer past in elke ruimte en is geschikt voor vele gebruiksdoeleinden: in een woonkamer, een badkamer, een kantoor, een winkel of in een restaurant. Gietvloeren op vele soorten ondergrond. Is de ondergrond oneffen? Dan kunnen wij die voor u egaliseren. Het voordeel van gietvloeren is dat ze zeer goed te combineren zijn met andere vloeren, zoals een houtvloer of natuursteen vloer. Maar een naadloos doorlopende gietvloer in uw hele pand is wel hét summum van uniformiteit en stijl! Meer weten? We bespreken graag met u de diverse mogelijkheden van gietvloeren.

Waarom gietvloeren van Sandeo?

Wij zijn een specialist in gietvloeren in Culemborg met zeer ruime ervaring in het plaatsen van gietvloeren voor vele doeleinden. Wij hechten veel waarde aan het leveren van goed werk en het bieden van de beste service. Wij werken dan ook met de beste en meest duurzame materialen die in ons werkveld beschikbaar zijn. Na de oplevering van uw gietvloer krijgt u van ons persoonlijk advies over het onderhouden van uw gietvloer, zodat u er zo lang mogelijk onbezorgd van kunt genieten. Andere redenen om te kiezen voor Sandeo gietvloeren zijn: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Sandeo Gietvloeren

Welke gietvloer in Culemborg?

U kunt bij Sandeo terecht voor:

Welke vloer heeft uw voorkeur? Kiest u voor PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer? Wat u ook kiest, ze zijn allemaal naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en hygiënisch. Heeft u assistentie nodig bij het kiezen? Wij helpen u graag!

Contact opnemen over gietvloeren in Culemborg

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van gietvloer in Culemborg door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Neem contact met ons op via 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.