• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Woerden

Gietvloeren in Woerden voor woning, kantoor, winkel

Wilt u eens wat anders dan een houten vloer of plavuizen vloer? Neem dan contact op met Sandeo, uw specialist in gietvloeren in Woerden. Wellicht gaat er een nieuwe wereld voor u open, want gietvloeren zijn een zeer bijzonder alternatief voor wie liever geen standaard-vloer in zijn of haar woning of bedrijfspand wil. Ook als poetsen niet uw hobby is, biedt een epoxy gietvloer, PU gietvloer, een gietvloer VU, woonbeton of een beton ciré vloer u veel woon- of werkgenot. Onze gietvloeren zijn namelijk allemaal zeer onderhoudsarm. Wij kunnen gietvloeren leggen in diverse stijlvolle designs. Welke stijl heeft uw voorkeur? Met Sandeo gietvloeren in Woerden heeft u gegarandeerd een stijlvolle, duurzame en slijtvaste vloer.

Sandeo Gietvloeren

Gietvloeren: de vloer voor elke ruimte in uw pand

Is een prachtige gietvloer ook iets voor u? Gietvloeren in Woerden passen uitstekend in elke ruimte in een woning of bedrijfspand. Ze zijn de mooie basis om uw pand in te richten met een tijdloos interieur. Ze passen in elke ruimte: of het nu gaat om een woonkamer-, badkamer-, kantoor-, winkel- of restaurantvloer. En gietvloeren laten zich zeer goed combineren met de meer traditionele bestaande vloeren, zoals hout of natuursteen. Maar we durven ook te beweren dat een naadloos doorlopende gietvloer in uw hele pand of op een hele etage echt heel mooi is. Wij plaatsen gietvloeren op diverse soorten ondergronden. Een oneffen ondergrond kunnen we voor u egaliseren voordat we uw gietvloer plaatsen. We vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden van de gietvloer.

Waarom een gietvloer laten leggen door Sandeo?

Goed werk leveren en het bieden van goede service staat bij ons helemaal bovenaan. Daarom maken wij uw gietvloer van de beste en meest duurzame materialen die er in de markt zijn. En als uw gietvloer in Woerden gereed is, krijgt u van ons een persoonlijk advies over het onderhoud van uw vloer. Dan kunt u zonder twijfel voor een lange periode genieten van een bijzonder vloer. U kunt bij ons altijd rekenen op: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Sandeo Gietvloeren

Ook een gietvloer in Woerden laten leggen?

Wij leggen diverse soorten gietvloeren in Woerden. Welke vloer kiest u?

De PU gietvloer, de kleurvaste gietvloer UV, de waterdichte Epoxy gietvloer, de woonbeton vloer en de bijzondere beton ciré vloer hebben gemeen dat we ze naadloos leggen en dat ze brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en hygiënisch zijn. Heeft u onze hulp nodig met uitzoeken? Wij horen het graag van u.

Neem contact op met Sandeo voor gietvloeren in Woerden

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een Sandeo gietvloer in Woerden? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.