• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Breda

Dé gietvloer in Breda voor woning, kantoor en winkel

Wilt u een unieke gietvloer in Breda laten leggen in uw woning, kantoor of winkel? Kies voor de hoogwaardige gietvloeren van Sandeo. Met een duurzame gietvloer heeft u een stijlvol alternatief voor de oude bekenden onder de vloeren: parket, hout en plavuizen. Gietvloeren zijn veel veelzijdiger dan die ‘gewone’ vloeren. Ze zijn sierlijk en nuttig in eigenlijk iedere ruimte in een woning of bedrijfspand. Omdat ze strak en tijdloos zijn, is een gietvloer een uitstekende basis voor elk soort interieur. En als u weet dat een epoxy vloer, PU gietvloer, een gietvloer VU, woonbeton en een beton ciré vloer zeer onderhoudsarm is, hoeven we vrijwel niemand te overtuigen om te kiezen voor gietvloeren in Breda. Meer over de Sandeo gietvloeren leest u hieronder.

Sandeo Gietvloeren

In elk pand en elke ruimte een gietvloer

In elk pand en elke ruimte kunnen wij voor u een gietvloer in Breda plaatsen. Gietvloeren zijn stijlvolle en functionele vloeren voor onder andere woonkamers, badkamers, kantoren, winkels en/of restaurants. Voor bedrijven is het nuttig om te weten dat een Epoxy gietvloer helemaal waterdicht is. Ook fijn om te weten is dat een gietvloer heel goed staat naast bijvoorbeeld een bestaande houten- of natuurstenen vloer. Maar als u het ons vraagt, dan vinden wij een naadloze doorlopende gietvloer door een heel pand of op een hele etage stiekem het allermooist! We bespreken graag met u alle mogelijkheden van gietvloeren.

Waarom een hoogwaardige gietvloer van Sandeo?

Sandeo levert u gegarandeerd een hoogwaardige gietvloer. Wij maken onze gietvloeren namelijk van de beste kwaliteit en met de meest duurzame grondstoffen voor gietvloeren. Ook wat betreft persoonlijke nazorg en advies over het onderhoud van uw gietvloer nadat deze gelegd is laten wij u niets te wensen over. Wij zijn er immers bij gebaat dat u zo lang mogelijk onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe gietvloer in Breda. Bij ons kunt u rekenen op: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Sandeo Gietvloeren

Welke gietvloer in Breda kiezen?

Bij Sandeo heeft u de keuze uit de volgende hoogwaardige gietvloeren:

Kiest u een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer? Alle gietvloeren hebben gemeen dat ze naadloos gelegd worden en dat ze brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en – daarmee – zeer hygiënisch zijn. Heeft u hulp nodig met uitkiezen? We vertellen u graag meer over de verschillende toepassingen voor onze gietvloeren. 

Meer weten over Sandeo gietvloeren in Breda?

Wilt u meer informatie over de Sandeo gietvloeren in Breda? Of wilt u meer weten over verschillende soorten gietvloeren die we bij u kunnen leggen? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.