• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Tiel

Gietvloer in Tiel met 5 jaar garantie

Zoekt u een mooie moderne vloer voor uw woning, winkel of kantoor? Kies dan voor de gietvloeren in Tiel van Sandeo. Een gietvloer is de perfecte vloer voor mensen die dol zijn op een strak en tijdloos interieur. En daarbij zijn onze comfortabele epoxy, PU gietvloeren en onze gietvloeren VU, woonbeton en beton ciré vloeren ook nog eens zeer onderhoudsarm. De gietvloeren kunnen we leveren in vrijwel elk design. Welke stijl kiest u? Met één van onze gietvloeren heeft u gegarandeerd die stijlvolle en duurzame vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal die u altijd had willen hebben. Lees hieronder meer over gietvloeren in Tiel van Sandeo, of neem direct contact met ons op voor het laten leggen van uw favoriete gietvloer.

Sandeo Gietvloeren

Stijlvolle basis voor elk vertrek

Met een gietvloer in Tiel in uw pand heeft u altijd een schitterende basis voor uw interieur. Of het nu gaat om een woonkamer-, badkamer-, kantoor-, winkel- of restaurantvloer. Wij kunnen gietvloeren op de meeste soorten ondergronden aanbrengen. Wist u dat gietvloeren zeer goed te combineren zijn met andere vloersoorten, zoals hout of natuursteen? Maar het naadloos laten doorlopen van uw gietvloer in diverse ruimte is natuurlijk ook een schitterend en stijlvol idee. We bespreken graag met u de diverse mogelijkheden.

Waarom juist een gietvloer van Sandeo?

Bij Sandeo gaan we op het gebied van gietvloeren niet over één nacht ijs. Wij zijn zeer ervaren in het plaatsen van gietvloeren en hechten veel waarde aan een goede service en topkwaliteit. Wij werken dan ook alleen met de beste en duurzaamste materialen in de branche. Ook na het vakkundig plaatsen van gietvloeren in Tiel vinden wij het belangrijk om u goed te adviseren over het onderhouden van uw gietvloer. Er zijn nog meer redenen om voor ons te kiezen voor het plaatsen van gietvloeren:

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Tiel

Welke gietvloer in Tiel kiest u?

Bij Sandeo kunnen we diverse soorten gietvloeren in Tiel bij u leggen. Het gaat om:

Heeft u de voorkeur voor een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer? Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en hygiënisch zijn. Als u advies nodig heeft bij het maken van uw keuze, dan horen wij dat graag van u. 

Contact opnemen over gietvloeren in Tiel

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een gietvloer in Tiel door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.