• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Beuningen

Gietvloeren in Beuningen voor woning, kantoor, winkel

Zoekt u een echte vakman die in uw woning of kantoor een mooie gietvloer in Beuningen kan leggen? Voor het plaatsen van gietvloeren in Beuningen kunt u het beste contact opnemen met Sandeo, dé gietvloeren specialist waarop u op kunt bouwen. Gietvloeren zijn een mooi alternatief voor wie liever niet kiest voor een standaard vloer. Het is ook raadzaam om te kiezen voor een epoxy gietvloer, PU gietvloer, een gietvloer VU, woonbeton of een beton ciré vloer als poetsen niet uw hobby is. Ze zijn namelijk zeer onderhoudsarm. Gietvloeren kunnen wij leveren in veel stijlvolle designs. Welke stijl heeft uw voorkeur? Met Sandeo gietvloeren in Beuningen heeft u gegarandeerd de stijlvolle en duurzame vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal die u wenst.

Sandeo Gietvloeren

Prachtige gietvloer in elke ruimte in uw woning of kantoor

Kiest u ook voor een prachtige gietvloer in elke ruimte in uw woning of kantoor? Gietvloeren in Beuningen in uw woning of kantoor vormen altijd de ideale basis om uw pand in te richten met een tijdloos interieur. Ze passen in elke ruimte: of het nu gaat om een woonkamer-, badkamer-, kantoor-, winkel- of restaurantvloer. Gietvloeren combineren zeer goed met vloeren van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Tip: met een naadloos doorlopende gietvloer in uw hele pand zet u echt de puntjes op de i! Wij plaatsen gietvloeren op diverse soorten ondergronden, effen of oneffen. Meer weten? We vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

Waarom gietvloeren van Sandeo?

Het leveren van goed werk en het bieden van goede service is onze prioriteit. Daarom werken wij met uitsluitend de beste en meest duurzame materialen die er zijn voor gietvloeren in Beuningen. En na het opleveren van uw gietvloer adviseren wij u persoonlijk over uw gietvloer onderhouden. Dan weet u zeker dat gedurende lange tijd van uw gietvloer kunt genieten. Met Sandeo gietvloeren kunt u rekenen op: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Sandeo Gietvloeren

Uw gietvloer in Beuningen laten leggen

Wij leggen diverse soorten gietvloeren in Beuningen. U heeft de keuze uit:

Welke vloer kiest u? Is dat een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een woonbeton vloer voor uw kantoor of een zeer bijzondere beton ciré vloer? Het zijn allemaal naadloze, brandwerende, geluiddempende, onderhoudsarme en hygiënische gietvloeren. Kunnen wij u helpen met uitzoeken?

Neem contact met ons op voor gietvloeren in Beuningen

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van gietvloer in Beuningen door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Bel ons op 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.