• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Doetinchem

Woning, kantoor of winkel verrijken met een gietvloer in Doetinchem

Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor gietvloeren in Doetinchem van Sandeo. Dat is te danken aan de uitstekende kwaliteit en uitstraling van onze gietvloeren. Een andere reden is dat een duurzame Sandeo gietvloer een zeer goed en prachtig alternatief is voor meer traditionele vloeren, zoals parket, hout, plavuizen en vloerbedekking. Met gietvloeren kunt u veel meer doen. Naast het feit dat ze in de basis uiterst stijlvol en sierlijk in uw woning staan, is een robuuste en slijtvaste gietvloer in een bedrijfspand of restaurant is ook zeer praktisch in gebruik. Vooral omdat epoxy vloeren, PU gietvloeren, de gietvloer VU, woonbeton en beton ciré vloeren in Doetinchem allemaal zeer onderhoudsarm zijn.

Sandeo Gietvloeren

Waarom een gietvloer?

Gietvloeren in Doetinchem staan overal even fraai. In uw woonkamer, keuken of badkamer, maar net zo goed in een drukbezocht kantoor, winkelpand of restaurant. Zeker voor commercieel gebruik is de slijtvaste en waterdichte Epoxy gietvloer een perfect oplossing. Heeft u in uw pand een houten- of natuurstenen vloeren in bepaalde ruimtes liggen? Geen probleem, want daar kunt u prima een gietvloer naast leggen. Toch kiezen de meeste van onze klanten voor een naadloos doorlopende gietvloer door hun hele woning of bedrijfspand. Informeer gerust bij ons naar alle mogelijkheden van Sandeo gietvloeren in Doetinchem.

Waarom een Sandeo gietvloer?

Sandeo is al vele jaren de gietvloeren leverancier voor mensen die kiezen voor een gegarandeerde topkwaliteit gietvloer. Wij maken onze gietvloeren namelijk van de allerbeste en meest duurzame grondstoffen die in de branche verkrijgbaar zijn. En onderschat onze persoonlijke nazorg en advies over het onderhoud van uw gietvloer niet. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van een fraaie gietvloer in Doetinchem. Kortgezegd staat Sandeo in Doetinchem voor:

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Doetinchem

Welke gietvloer in Doetinchem kiest u?

Wij hebben de volgende topkwaliteit gietvloeren voor u:

Goed om te weten: gietvloeren worden allemaal naadloos gelegd en ze zijn stuk voor stuk brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en – daarmee – hygiënisch. Of u nu kiest voor een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer.

Meer weten over Sandeo gietvloeren in Doetinchem?

Wilt u meer weten over de Sandeo gietvloeren in Doetinchem? Of wilt u meer weten over verschillende soorten gietvloeren die we bij u kunnen leggen? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.