• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Apeldoorn

Fraaie gietvloer in Apeldoorn voor woning, kantoor of winkel

Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die een gietvloer in Apeldoorn van Sandeo laten plaatsen. Dat is niet verwonderlijk, want zij willen graag allemaal een topkwaliteit vloer met dito uitstraling. Daarnaast is een duurzame Sandeo gietvloer een zeer goed en prachtig alternatief voor de aloude traditionele vloeren, waaronder parket, hout, plavuizen en vloerbedekking. Een gietvloer biedt veel meer mogelijkheden. Ze zijn uiteraard in de basis al uiterst stijlvol en sierlijk in iedere woning, maar daarnaast is een robuuste en slijtvaste gietvloer in een bedrijfspand of restaurant ook nog eens zeer praktisch in gebruik. Epoxy vloeren, PU gietvloeren, de gietvloer VU, woonbeton en beton ciré vloeren in Apeldoorn zijn namelijk allemaal zeer onderhoudsarm. Meer over onze gietvloeren leest u hieronder.

Sandeo Gietvloeren

Waarom gietvloeren?

Gietvloeren in Apeldoorn staan overal even fraai. Ze zijn een moderne basis in een woonkamer, keuken of badkamer, maar net zo goed in een dagelijks drukbezocht kantoor, winkelpand of restaurant. De slijtvaste en waterdichte Epoxy gietvloer is de perfecte vloer voor commercieel gebruik. Heeft u een pand met bijvoorbeeld houten- of natuurstenen vloeren in bepaalde ruimtes? Daar kunt u zonder problemen een gietvloer naast laten leggen. Maar verreweg de meeste mensen kiezen voor een naadloos doorlopende gietvloer in hun hele woning of bedrijfspand. Informeer gerust naar wat er allemaal mogelijk is met gietvloeren in Apeldoorn.

Wat kenmerkt de Sandeo gietvloer?

Wie kiest voor kwaliteit gietvloeren kiest voor een Sandeo gietvloer. Wij staan al vele jaren bekend om onze topkwaliteit gietvloeren. Onze gietvloeren worden vervaardigd van de beste en meest duurzame grondstoffen uit de branche. En samen met onze persoonlijke nazorg en advies over gietvloer onderhoud, zorgen wij dat u voor vele jaren zonder zorgen geniet van uw gietvloer in Apeldoorn. Samengevat kunnen we zeggen dat wij staan voor: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Apeldoorn

Welke gietvloer kiest u?

Wij hebben de volgende topkwaliteit gietvloeren in Apeldoorn voor u:

Wat u beslist moet weten is dat gietvloeren allemaal naadloos worden gelegd en dat ze stuk voor stuk brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en – daarmee – hygiënisch zijn. Ongeacht de vloer die u kiest; een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer.

Direct contact met Sandeo gietvloeren in Apeldoorn?

Wilt u meer weten over de Sandeo gietvloeren in Apeldoorn? Of wilt u meer weten over verschillende soorten gietvloeren die we bij u kunnen leggen? Neem dan direct contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.