• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Nieuwegein

Gietvloeren in Nieuwegein voor woning, kantoor, winkel

Een betonlook gietvloer in Nieuwegein in uw woonkamer of kantoorruimte laten leggen? Voor diverse soorten gietvloeren in Nieuwegein kunt u terecht bij Sandeo. Onze gietvloeren zijn stuk voor stuk uiterst comfortabel in gebruik en behoeven nauwelijks en onderhoud. Dat geldt voor zowel onze epoxy, PU gietvloeren en onze gietvloeren VU als voor onze woonbeton gietvloeren en beton ciré vloeren. Bovendien zijn alle gietvloeren tijdloos, modern en in vele designs verkrijgbaar. Welke stijl past in uw woning of bedrijf? Hieronder leest u meer over de topkwaliteit gietvloeren in Nieuwegein van Sandeo.

Sandeo Gietvloeren

Gietvloeren passen overal

Met een gietvloer in Nieuwegein uw woning, winkel of bedrijf zorgt u gegarandeerd voor een upgrade van uw pand met een tijdloze en/of robuuste uitstraling van uw vloer. Gietvloeren komen in vrijwel elke ruimte tot hun recht. Ze zijn ideaal als woonkamervloer, badkamervloer, kantoorvloer, winkelvloer of restaurantvloer. Zeker de epoxy gietvloer is perfect voor commerciële ruimtes; deze is namelijk helemaal waterdicht. Gietvloeren van woonbeton zijn populair als vloer in woonkamers en kantoorruimten. Wist u dat ze heel goed te combineren zijn met traditionele vloersoorten, zoals hout en/of natuursteen? Maar ze komen het best tot hun recht als u ze naadloos laat doorlopen in alle aangrenzende ruimtes in uw woning of bedrijfspand.

Daarom de gietvloeren van Sandeo!

Als u kiest voor gietvloeren in Nieuwegein, kunt u bij ons rekenen op de beste kwaliteit en het gebruik van de allerbeste en meest duurzame materialen in onze branche. En nadat we gietvloer bij u hebben gelegd, kunt u ervan op aan dat wij u optimaal adviseren over het onderhoud van uw vloer, zodat deze u zo lang mogelijk onbezorgd plezier geeft. Sandeo biedt u verder:

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Nieuwegein

Welke gietvloer in Nieuwegein voor u?

Welke gietvloer past het beste bij u?

Gaat uw voorkeur uit naar een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een woonbeton gietvloer, of een rustieke beton ciré vloer? Alle gietvloeren zijn naadloos, brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en zeer hygiënisch. Persoonlijk advies nodig voor de beste gietvloer voor uw wensen? Neem dan contact met ons op. 

Meer weten over gietvloeren in Nieuwegein

Wilt u graag meer weten over het plaatsen van gietvloeren in Nieuwegein door Sandeo? Of wilt u meer weten over de beschikbare soorten gietvloeren? Neem contact met ons op via 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.