• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Wijk bij Duurstede

Gietvloeren in Wijk bij Duurstede voor woning, kantoor of winkel

Als u een mooie moderne vloer in uw huis, winkel- of kantoorpand wilt laten leggen, is een gietvloer in Wijk bij Duurstede een verrassend goede keuze voor u. Als u graag een strak en tijdloos interieur heeft, dan bent u met een gietvloer al voor een groot deel klaar. Zeker als u ook nog eens ‘gemak’ hoog in het vaandel hebt staan. De comfortabele epoxy, PU gietvloeren en de gietvloeren VU, woonbeton en beton ciré vloeren van Sandeo hebben namelijk nauwelijks onderhoud nodig. Gietvloeren in Wijk bij Duurstede zijn verkrijgbaar in vele aantrekkelijke designs. Met een gietvloer heeft u gegarandeerd de door u gewenste stijlvolle en duurzame vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal.

Sandeo Gietvloeren

Gietvloeren: de basis voor alle ruimtes

Een modern interieur voor uw woning, winkel of bedrijf begint op de vloer. Een moderne gietvloer past in vele stijlen en kan intensief belopen en gebruikt worden. Een gietvloer is de ideale vloer voor alle ruimtes: uw woonkamer, badkamer, kantoor, winkel of restaurant. Handig is dat gietvloeren op de meeste ondergronden gelegd kunnen worden. Bovendien zijn ze zeer goed te combineren met bijvoorbeeld de klassieke houten vloeren of vloeren van natuursteen. Maar als u uw gietvloer naadloos laat doorlopen naar andere vertrekken heeft u een schitterende vloer die uw pand groter laat lijken. We bespreken graag met u de diverse mogelijkheden voor gietvloeren in Wijk bij Duurstede.

Waarom Sandeo gietvloeren?

Het leggen van gietvloeren is een vak. U mag van ons daarom altijd de beste service en de beste kwaliteit verwachten. Daarom werken wij met uitsluitend de beste en meest duurzame materialen. En nadat wij uw gietvloeren in Wijk bij Duurstede gelegd hebben, adviseren wij u persoonlijk over het onderhoud van uw vloer. Zo geniet u voor vele jaren van uw nieuwe vloer. Met Sandeo kiest u voor: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Wijk bij Duurstede

Welke gietvloer in Wijk bij Duurstede kiest u?

Sandeo kan bij u diverse soorten gietvloeren in Wijk bij Duurstede leggen. Dat zijn

Welke vloer heeft uw voorkeur? Een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een bijzondere vloer van beton ciré? Welke gietvloer u ook kiest, alle gietvloeren hebben gemeen dat ze naadloos gelegd worden en dat ze brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en hygiënisch in gebruik zijn. Advies nodig? Wij helpen u graag. 

Contact opnemen over gietvloeren in Wijk bij Duurstede

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een gietvloer in Wijk bij Duurstede door Sandeo? Of wilt u meer weten over de diverse soorten gietvloeren? Neem contact met ons op via nummer 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.