• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Gietvloer Elst

Fraaie gietvloer in Elst voor woning, kantoor of winkel

Het aantal particulieren en ondernemers dat een gietvloer in Elst in hun woning of bedrijf laat leggen, neemt in snel tempo toe. In veel gevallen kiezen zij voor de gietvloeren van Sandeo. Zij weten dan zeker dat ze een echte topkwaliteit gietvloer met dito uitstraling tegemoet kunnen zien. Een duurzame Sandeo gietvloer is dan ook het goede, mooie alternatief voor de aloude traditionele vloeren, waaronder parket, hout, plavuizen en vloerbedekking. Een gietvloer biedt veel meer mogelijkheden. Een gietvloer is in de basis al uiterst stijlvol en sierlijk in iedere woning, maar een robuuste en slijtvaste gietvloer is in een bedrijfspand of restaurant ook nog eens zeer praktisch in gebruik. Alle Epoxy vloeren, PU gietvloeren, de gietvloer VU, woonbeton en beton ciré vloeren in Elst hebben zeer weinig onderhoud nodig. Bovendien krijgt u bij Sandeo 5 jaar garantie op onze gietvloeren!

Sandeo Gietvloeren

Waarom een gietvloer?

Waar u ze ook laat leggen; gietvloeren in Elst staan in elk pand en in elke ruimte even fraai. Ze geven een woonkamer, keuken of badkamer een moderne uitstraling. En dat doen ze ook in een drukbezocht kantoor, winkelpand of restaurant. De slijtvaste en waterdichte Epoxy gietvloer is ideaal voor commercieel gebruik. Een ander voordeel van een gietvloer is dat hij fraai combineert met de klassieke uitstraling van bijvoorbeeld een naastgelegen houten- of natuurstenen vloer. Toch laten verreweg de meeste mensen een strakke en naadloos doorlopende gietvloer in hun hele woning of bedrijfspand leggen. Informeer gerust naar wat er op het gebied van gietvloeren in Elst allemaal mogelijk is.

Wat kenmerkt de Sandeo gietvloer?

Met een Sandeo gietvloer kiest u voor kwaliteit. Wij maken onze gietvloeren van de beste en meest duurzame grondstoffen uit de branche. En samen met onze persoonlijke nazorg en advies over gietvloer onderhoud, zorgen wij ervoor dat u jarenlang zonder zorgen geniet van uw gietvloer in Elst. Kortom, wij staan voor: 

  • 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • Onderhoudsadvies
  • 100% maatwerk

En: wij geven 5 jaar garantie op onze hoogwaardige gietvloeren

Gietvloer Elst

Wat is de ideale gietvloer voor u?

U heeft bij Sandeo de keuze uit de volgende hoge kwaliteit gietvloeren:

Een prettige wetenschap is dat onze gietvloeren in Elst allemaal naadloos worden gelegd en dat ze stuk voor stuk brandwerend, geluiddempend, onderhoudsarm en – daarmee – hygiënisch zijn. Het maakt daarbij dus niet uit of u een PU gietvloer, een kleurvaste gietvloer UV, een waterdichte Epoxy gietvloer, een vloer van woonbeton of een unieke beton ciré vloer laat leggen. 

Direct contact met Sandeo gietvloeren in Elst?

Neem contact met ons op als u graag meer informatie wilt over Sandeo gietvloeren in Elst. Of als u meer wilt weten over verschillende soorten gietvloeren die we bij u kunnen leggen. Bel ons op 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.