• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Woonbeton voor woonkamer of kantoor

Sandeo

Soorten woonbeton voor uw woonkamer of kantoor

Moderne uitstralingen zijn populair voor zowel toepassing in woonkamers of kantoren. Eén van de materialen die u kunt gebruiken om uw woonkamer of kantoor een moderne en unieke look & feel te geven, is woonbeton. Woonbeton is verkrijgbaar in meerdere varianten en het kan voor zowel vloeren als wanden toegepast worden. Of u nu voor een natuurlijke uitstraling wilt gaan of voor een meer stoere en levendige indruk: woonbeton tilt uw woonkamer of kantoor naar een uniek, hoog niveau. Lees vooral verder als u er meer over te weten wilt komen.

Gietvloer: Concreteo Nature

De cementgebonden gietvloer Concreteo Nature is met zijn dunne vloerdikte van slechts 3 mm geschikt voor elke woonkamer of voor elk kantoor. Omdat de vloer uit verschillende natuurlijk onderdelen bestaat, is hij niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook geeft het uw ruimte een stoere en levendige uitstraling. De vloer is extra geschikt voor kantoorruimtes en andere ruimtes waar veel wordt gelopen en waar veel bedrijvigheid in het algemeen is. Dit omdat deze zeer onderhoudsvrij, slijtvrij en krasvast is.

Concreteo Cire

Dit woonbeton Concreteo Cire komt uit Italië en kan oneindig voor zowel vloeren en wanden toegepast worden. U kunt uw woonkamer of kantoorpand voorzien van een hele natuurlijk sfeer. Met Concreteo Cire krijgt u de volgende voordelen voor uw woonkamer of kantoor:

  • Slijt- en watervast: erg duurzaam in vergelijking met bijvoorbeeld tapijt
  • Naadloos: omdat het een gietvloer is, is deze per definitie naadloos en dat is wel zo mooi
  • Iedere vloer of wand is uniek
  • Weinig onderhoud nodig: slechts af en toe een beschermende topcoat aanbrengen
  • Geschikt voor vloerverwarming: een gietvloer zorgt altijd voor goede isolatie en is daarmee een duurzame oplossing vanwege energiebesparing

PU Gietvloer

De PU Gietvloer is uitstekend geschikt voor een moderne uitstraling in uw woonkamer of kantoor. Daarmee is hij ook meteen geschikt voor renovatie of nieuwbouw. Een PU Gietvloer wordt vaak gebruikt in winkels, kantoren en andere plekken met veel bedrijvigheid waar de vloer tegen een stootje moet kunnen. Daarnaast is de PU Gietvloer ook duurzaam en milieuvriendelijk. Dit omdat er bij het plaatsen van de vloer geen materiaal verspild wordt. De ruimte wordt altijd exact opgemeten en er blijven geen restjes achter. Omdat de vloer ook nog eens goed isoleert, duurzaam is en weinig onderhoud nodig heeft, heeft u met deze vloer dus een duurzame en voordelige optie.

Meer weten over woonbeton voor uw woonkamer of kantoor

Wilt u meer weten over woonbeton voor uw woonkamer of kantoor? We leggen het u graag allemaal uit. U kunt ons bellen op 06 11 92 49 93 of stuur uw vraag per mail naar info@sandeogietvloeren.nl.