• 15 jaar ervaring
 • Persoonlijke benadering
 • 100% kwaliteit
 • De beste service
 • 100% maatwerk

Concreteo Nature

Woonbeton voor woonkamer of kantoor

Onze decoratieve Cementgebonden Gietvloer, waarbij ook hier veel mogelijk is. Het is een gebruiksvriendelijk product die onder andere toe te passen is in woonhuizen, kantoren en winkels. De vloer word naadloos gelegd waardoor deze vloeren zeer onderhoudsvrij zijn! Ideaal dus!

Concreto nature

Concreteo Nature

Concreteo Nature bestaat uit verschillende natuurlijke componenten die geweldig samenwerken, om voor iedere klant een unieke vloerafwerking te realiseren . Het geeft een stoere en levendige uitstraling. Zeker in combinatie met hout en staal! Ook een voordeel is is dat de vloerdikte in totaal maar 3 mm bedraagt. Dit in vergelijking tot gestort gevlinderd beton wat veel dikker is. Wij hebben een mooi gamma van intense kleuren voor u opgesteld, die in ieder huis tot zijn recht komt.

Verschil Concreteo nature en PU

Het zijn 2 totaal verschillende materialen. Pu is elastisch en flexibel en wat ‘ zachter’ dan Concreteo. Concreteo is opgebouwd uit natuurlijke harde mineralen, en PU uit harsen polyurethaan. Pu kan ook beter tegen temperatuur wisselingen dan Concreteo. Concreteo geeft daarintegen een meer industrieel ruigere uitstraling. Ook word vaak gezegd en dit klopt ook, Concreteo ziet er natuurlijker uit.

Voordelen

 • Slijt en krasvast
 • Natuurlijke look ( uniek )
 • Onderhoudsvriendelijk doordat de vloer een stofvrij karakter heeft
 • Perfect in combinatie met vloerverwarming
 • Zeer hygiënisch en anti allergisch
 • Nederlands kwaliteits product!

Nadelen

 • Zeer arbeidsintensief
 • Langere verwerkingstijd in sommige jaargetijden ivbm droging. Dit is niet altijd het geval
 • Nieuwbouwprojecten minder geschikt vanwege de scheurwerking. U kunt altijd het risico nemen, maar de kans is er.
concreto nature

Karakteristieken CONCRETEO Nature

CONCRETEO Nature is samengesteld uit natuurlijke materialen. Daar horen dan ook specifieke karakteristieken bij. Graag zetten we een aantal eigenschappen voor je op een rij. Eigenschappen zoals pinholes, pigmentvlekjes, bruisplekken en kleurverschillen horen bij de karakteristieken van het product en worden niet beschouwd als een gebrek. Pinholes zijn minuscule gaatjes in het vloeroppervlak.

Tintverschillen in de vorm van vegen of druppels ten gevolge van het werken met de spaan. Kleurvlekjes door pigment- of polymeerconcentraties of roestdeeltjes.

Door het ambachtelijke proces kunnen spaanslagen en spaanaanzetten in de vorm van reliëf zichtbaar zijn. De kleur van de CONCRETEO wordt mede bepaald door het natuurlijk basismateriaal. Een uitgekozen kleur is dus indicatief. En de daadwerkelijke kleur van het woonbeton kan iets afwijken van het getoonde monster.

CONCRETEO is ondergrond volgend. Ondervloeren zijn niet geheel vlak waardoor kiertjes zichtbaar kunnen zijn bij het plaatsen van de plinten achteraf. Dit kunt je, indien gewenst, corrigeren met kit. De kans op haarscheurtjes als gevolg van krimp in CONCRETEO is aanwezig.

concreto nature

Een CONCRETEO vloerafwerking heeft 28 dagen na aanbrengen 90% van zijn eindsterkte bereikt. De volledige eindsterkte van woonbeton is bereikt na 6 maanden. Gedurende de eerste 28 dagen wijzen we je er dan ook op behoedzaam te zijn en puntbelasting te vermijden.

De verschijnselen van woonbeton maken de CONCRETEO vloer tot een unieke gietvloer. De karakteristieken vormen geen gebrek, maar geven de vloer zijn eigen charme!

Concreteo Nature (woonbeton)

Afspraak maken voor een woonbeton vloer plaatsen

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een woonbeton vloer door Sandeo? Of wilt u in het algemeen meer weten over het veelzijdige woonbeton? Neem contact met ons op via 06 11 92 49 93 of mail naar info@sandeogietvloeren.nl.