• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Kan er een plintloze aansluiting gecreëerd worden met een gietvloer?

Sandeo Gietvloeren

Plintloze aansluiting met een gietvloer: kan dat?

Overweegt u een gietvloer te nemen? Dat begrijpen wij bij Sandeo Gietvloeren helemaal. Gietvloeren brengen namelijk veel voordelen met zich mee. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk, uitstekend te combineren met vloerverwarming en geluiddempend. Maar kan er ook een plintloze aansluiting gecreëerd worden met een gietvloer? Het antwoord op deze vraag is: ja, dat is zeker mogelijk! Wij vertellen u hier graag meer over.

Waarom de keuze voor een gietvloer?

Bent u op zoek naar een gietvloer en wilt u geen plinten gebruiken? Dan is de prachtige PU gietvloer de juiste keuze voor u! Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die naadloos wordt aangebracht over de bestaande ondervloer. Naast dat deze vloer makkelijk te onderhouden is, is een PU gietvloer ook licht elastisch, van duurzaam materiaal gemaakt en scheurt de vloer niet. De PU gietvloer heeft een strak, betonlook karakter, waardoor de vloer uitstekend bij een modern interieur past. U creëert er een warme huiselijke uitstraling mee, zonder plinten!

Ook ideaal voor nieuwbouw of renovatie

Heeft u een nieuwbouwwoning? Of laat u uw woning renoveren? Ook dan is de PU gietvloer zonder plinten de ideale keuze! Maar hoe kan een gietvloer plintloos worden aangesloten? Alles draait hierbij om de voorbereiding en nazorg.

Gietvloer zonder plinten: het kan!

U kunt zeker een gietvloer zonder plinten laten aanbrengen. Maar, hierbij moet er wel met een aantal zaken rekening gehouden worden. Zo is zowel de voorbereiding als de nazorg van groot belang. Een goede voorbereiding begint al bij de stukadoor. Het stucwerk moet namelijk nagenoeg gelijk zijn met de vloer, zodat wij netjes tegen de kanten aan kunnen gieten. De vloer is natuurlijk vloeibaar. Met een vloeibaar product kunnen wij nooit strak tegen het kantwerk aangieten. Maar dit kunt u of de schilder later bijwerken. Zijn er na het gieten toch onverwachts naden te zien tussen de muur en de ondervloer? Dan kunnen wij deze tegen een kleine vergoeding afkitten en voorbewerken met een hoogwaardige acrylaatkit.

Gietvloer laten aanbrengen door Sandeo Gietvloeren

Wilt u een gietvloer zonder plinten laten aanbrengen door onze specialisten? Of heeft u nog vragen over gietvloeren? Voor meer informatie of om de mogelijkheden van een gietvloer zonder plinten met ons te bespreken, kunt u mailen naar info@sandeogietvloeren.nl of ons bellen via 06 11 92 49 93.