• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Is het nodig een woonbeton vloer tegen krassen te beschermen

Sandeo Gietvloeren

Woonbeton: voor een ideale vloer

Een woonbeton vloer is een prachtige, naadloze vloer die ook nog eens onderhoudsvrij is. Ideaal voor thuis, maar ook in kantoren en winkels. Met de aanleg van deze vloer creëert u in uw pand een ruige, industriële uitstraling. Veel mensen vragen zich af of het nodig is een woonbeton vloer tegen krassen te beschermen. Sandeo Gietvloeren raadt dit zeker aan. Wij vertellen u graag meer over onze woonbeton vloeren en geven tips om krassen te voorkomen.

Concreteo Nature: onze woonbeton vloer

Voordat we ingaan op het beschermen tegen krassen, vertellen we graag eerst iets over onze woonbeton vloer: Concreteo Nature. Deze vloer bestaat uit verschillende componenten die geweldig samenwerken. Zo realiseren we voor iedere klant een unieke vloerafwerking. Deze naadloze vloer van woonbeton geeft een stoere en levendige uitstraling en is goed te combineren met bijvoorbeeld hout en staal. De vloer is slechts 3 millimeter dik en zo uitstekend te combineren met vloerverwarming. Het woonbeton heeft een stofvrij karakter en is daardoor uiterst onderhoudsvriendelijk. Bovendien hebben wij een mooi gamma van intense kleuren voor u opgesteld. Zo komt een woonbeton vloer in ieder huis tot zijn recht.

De voordelen van een woonbeton vloer

Wanneer u kiest voor een woonbeton vloer, kiest u voor een karakteristieke uitstraling in uw huis of bedrijf. Bovendien geniet u met deze keus van vele voordelen

  • Slijtvast
  • Een unieke, natuurlijke look
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Zeer hygiënisch en anti-allergisch

Woonbeton tegen krassen beschermen

Vraagt u zich af of het nodig is een woonbeton vloer tegen krassen te beschermen? Sandeo Gietvloeren raadt dit zeker aan. Scherpe voorwerpen kunnen namelijk krassen in een woonbeton vloer veroorzaken. Er zijn een aantal verschillende dingen die u kunt doen om krassen in een vloer van woonbeton te voorkomen. Zo kunt u viltjes onder uw meubels plaatsen, zodat ze bij het schuiven geen krassen maken. Ook het binnenshuis uitdoen van uw schoenen helpt om krassen te voorkomen.

Uw eigen vloer van woonbeton

Wilt u een woonbeton vloer laten plaatsen? Bent u geïnteresseerd in onze Concreteo Nature? Of wilt u meer weten over het beschermen van een woonbeton vloer tegen krassen? Maak dan een afspraak bij Sandeo Gietvloeren of neem contact op voor meer informatie. U kunt een bericht sturen via info@sandeogietvloeren.nl. Of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06 11 92 49 93.