• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • 100% kwaliteit
  • De beste service
  • 100% maatwerk

Woonbeton voor bij u thuis

Concreteo Nature (woonbeton)

Woonbeton

Betonnen vloeren zijn al lang niet meer alleen voor garages, werkplaatsen en bedrijven. Er is tegenwoordig namelijk ook ontzettend stijlvol woonbeton. Dit keurig afgewerkte beton past in ieder modern interieur. Bent u benieuwd wat de verschillende opties en mogelijkheden zijn voor een betonnen vloer bij u thuis? Lees dan snel verder!

Industrieel woonbeton

Betonnen vloeren zien we veel terug in de industriële sector. De vloer die we veel terugzagen bij bedrijven, zien we tegenwoordig ook veel in woningen. Het mag dus geen verrassing wezen dat deze vloer vooral gelinkt wordt aan de industriële stijl. Beton is robuust en stoer en is uitstekend te combineren met meubels van metaal en leer.

Minimalistisch

Houdt u meer van een minimalistische inrichting? Dan zal de gladde afwerking van een betonvloer u vast en zeker aanspreken. Doordat een betonvloer in zijn geheel gestort wordt, heeft u geen voegen, lijnen of drukke patronen op de vloer. Een betonvloer is uniek in al zijn eenvoud en rust.

Landelijke betonvloer

Wist u dat beton ook heel mooi te combineren is met hout en andere natuurlijke materialen? Zeker een vloer die wat donkerder is, past heel goed bij de rustieke landelijke stijl. Hoewel woonbeton dus bekend staat als een moderne en stoere vloer, is deze ook heel geschikt in woningen met een landelijke inrichting.

Bohemian

Bij een bohemian interieur is er veel mogelijk. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en verschillende kleuren. Wees ook niet bang om verschillende prints en stoffen met elkaar te mixen. Met stijlvol woonbeton zorgt u dus voor de ideale basis voor een bohemian inrichting. Juist doordat een betonvloer een egale en neutrale vloer is, kunt u zich helemaal uitleven met de meubels en accessoires.

Concreteo Nature woonbeton

Een mooie vloer van beton past dus in ieder interieur, wat uw persoonlijke stijl ook is. Ons Concreteo Nature woonbeton komt in iedere woning tot zijn recht. Deze vloer kan op iedere ondergrond gestort worden en is relatief dun. De vloer is bovendien:

  • Onderhoudsvriendelijk en anti allergisch
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Kras- en slijtvast

Betonvloer laten storten

Wilt u woonbeton laten storten? Maak dan een afspraak bij Sandeo Gietvloeren of neem contact op voor meer informatie. U kunt een bericht sturen via info@sandeogietvloeren.nl. Of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06 11 92 49 93.